webstawebstaImage result for natas captain finwebstawebstawebstawebstajbinjapan:<br /> “MDC - first American tour poster (1982)<br /> ”webstaImage result for spitfire rolling tray

new kooozwestside-historic:<br /> “ Venice/Dogtown legend Jesse Martinez.<br /> ”webstawebstaSanta Cruz Skateboards - Kendall Streetskate Ad (1986)webstaImage of Beer Run tshirtwebstag22600n5:<br /> “ bl0b.gif<br /> ”webstawebstawebstawestside-historic:<br /> “ Alva Christian Hosoi Flaming Sun model from 1984.<br /> ”webstamainthreat: “ Old punk / hardcore stickers. Early 1980’s. ”webstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstawebstaashmusicpdx:<br /> “ Feb 2 2015. https://m.youtube.com/watch?v=Hsz6vBuRUoQ<br /> ”webstaImage result for relatively clean riversImage result for relatively clean rivers